Welkom bij de Vereniging van de Vlaamse Provincies.

De Vlaamse overheid heeft op 22 juni 2018 nieuwe contracten afgesloten met Nextel, Orange Belgium en Proximus voor de ondersteuning van haar telecommunicatiebehoeften. Deze contracten werden afgesloten voor een periode van 7 jaar maar kunnen vroegtijdig opgezegd worden na 5 jaar.

Proximus NV werd gekozen voor perceel 1 (vaste telefonie, marketingnummers & vaste datacommunicatie) en perceel 2 (mobiele telefonie, mobiele datacommunicatie voor professioneel gebruik). Door een juridische procedure bij de Raad van State is Proximus NV heel recent gestart.

Meer informatie betreffende de contractuele voorwaarden en afnameformaliteiten volgt dan ook zo snel mogelijk.

Orange Belgium NV werd gekozen voor perceel 3 (mobiele datacommunicatie voor machines/toepassingen ('Machine to machine' en 'Internet of Things').

 

Nextel NV werd gekozen voor perceel 4 (virtuele telefooncentrale (Cloud PBX)

De Vlaamse overheid gaat daarom samen met Nextel Nv een infosesessie organiseren die zal plaatsvinden op woensdag 24 oktober 2018 van 10u tot 13u in het Ferrarisgebouw (Koning Albert II-laan 20, 1000 Brussel in auditorium 01.G.20). Alle informatie rond de infosessie kunt u terugvinden op onderstaande weblink. Indien u zich wenst in te schrijven, gelieve dan dezelfde weblink te openen en het formulier onderaan volledig in te vullen en in te dienen.

https://overheid.vlaanderen.be/agenda/infosessie-telefooncentrale-cloud/pbx-raamcontract

Meer informatie over de nieuwe telecomcontracten 2018 kunt u terugvinden op: https://www.vlaanderen.be/nl/telecomcontract/.