Welkom bij de Vereniging van de Vlaamse Provincies.

Op 23 oktober lanceerde minister Schauvliege de oproep Water-Land-Schap: een oproep met subsidiemogelijkheden om watergebonden uitdagingen samen aan te pakken. De bedoeling is dat lokale coalities, bestaande uit bijvoorbeeld landbouwers, bedrijven, dorpsbewoners, water- en landschapsbeheerders, initiatieven indienen om waterproblemen zoals droogte, overstromingen, verzilting, en waterkwaliteit efficiënt aan te pakken, rekening houdend met het landschap en haar gebruikers.

Wilt u meer weten over de oproep Water-Land-Schap? Kom dan langs op het provinciaal infomoment in november. De infomomenten gaan telkens door tussen 16 en 20 uur, met een sessie die om 16 uur begint en een sessie die om 18 uur begint. Om praktische redenen vragen wij om in te schrijven, via de link hieronder:

  • Maandag 20.11.2017 in Inagro, Ieperseweg 87, 8800 Rumbeke-Beitem - Schrijf mij in!

Op de infomomenten zullen experten van de VLM, VMM, departement Omgeving, ILVO, VITO, Vlakwa en Architecture Workroom Brussels aanwezig zijn om u wegwijs te maken. Tijdens de infomomenten wordt een toelichting gegeven over de oproep Water-Land-Schap, en zal er ook een infomarkt zijn waar u onder meer informatie kan krijgen over watergerelateerde problemen in uw buurt en voorbeelden van mogelijke initiatieven.

Op de website van de Vlaamse Landmaatschappij vindt u alvast een infokrant over de oproep, het oproepreglement en de webpagina over Water-Land-Schap met meer informatie over de infomomenten.

Wij hopen u op een van de infomomenten te mogen verwelkomen!

Liesbeth Gellinck
Projectleider programma Water-Land-Schap

VLAAMSE LANDMAATSCHAPPIJ
T 050 458159
liesbeth.gellinck@vlm.be
www.vlm.be