Welkom bij de Vereniging van de Vlaamse Provincies.

Met de verkiezingen achter de rug halen we met z'n allen even adem, om dan meteen weer terug te keren naar de orde van de dag...

Eerst en vooral een welgemeende proficiat en dankjewel aan alle kandidaten en verkozenen voor hun engagement in de streek.

Ook wij hebben de voorbije maanden niet stilgezeten. We nodigen jullie dan ook graag uit op onze eerstvolgende RESOC XL, op maandag 17 december. Ons Streekkompas is het resultaat van heel wat research, data-analyse, inspiratiesessies en persoonlijke gesprekken met experten, streekactoren en andere stakeholders. We willen nu al iedereen bedanken voor hun waardevolle input.

We stellen met trots het resultaat aan jullie voor en hopen jullie hiermee te inspireren om de komende maanden, jaren te blijven vooruitdenken in functie van de verdere ontwikkeling van onze regio. 

Een officiële uitnodiging volgt, maar duiden jullie 17 december alvast met stip aan in jullie agenda's?! 

RESOC Noord-West-Vlaanderen wordt... Neen, schrap dat. We blijven... We blijven er voor gaan om binnen onze regio een betrouwbare, maar innovatieve, een neutrale, maar actiegerichte partner te zijn voor streekactoren die vooruit willen en daar ideeën over hebben, of nog op zoek zijn. Daar doen we het voor.

Alleen vonden we dat onze visuele identiteit niet overeenstemde met de dynamiek van onze mensen, de kwaliteit die we altijd willen waarborgen en de professionaliteit van de organisatie in zijn geheel. 

Dus was het hoog tijd voor vernieuwing...