Nieuw bosloket ondersteunt Oost-Vlaamse steden en gemeenten voor meer bos

26 januari 2021 | Om nieuwe bossen snel en vakkundig te helpen realiseren, is het bosloket opgericht. Voortaan kunnen steden en gemeenten met alle vragen over bebossing terecht bij het bosloket voor Oost-Vlaanderen.

Oude industriesite Sint-Niklaas wordt broedplaats circulaire en sociale economie

22 januari 2021 I Gedurende vijf jaar ontvangt Sint-Niklaas een jaarlijkse subsidie van 75 000 EUR van de Provincie Oost-Vlaanderen. Daarmee kan de stad haar circulaire ambities verder uitbouwen.

Deelnemers testkaravaan legden in coronajaar 150.000 duurzame kilometers af

21 januari 2021 I Het voorbije jaar legden de 809 deelnemers aan de testkaravaan, de West-Vlaamse provinciale mobiliteitscampagne voor bedrijven en gemeenten, samen maar liefst 143.812 duurzame kilometers af.