Actueel

Provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg werken samen rond fietsdata

9 oktober | De provincie Antwerpen monitort sinds 2015, met de provinciale Fietsbarometer, het aantal fietsers, fietsroutes, fietsinfrastructuur en ongevalsgegevens in alle Antwerpse gemeenten en steden.

Oost-Vlaamse provinciedomeinen ondersteunen cultuursector en verenigingsleven met infrastructuur

18 september 2020 — Externe organisatoren kunnen van 1 oktober tot en met 31 december gratis of aan een heel laag tarief gebruik maken van de infrastructuur van de domeinen bij het organiseren van evenementen en activiteiten.

Opnieuw otter waargenomen in het Oost-Vlaamse Berlare

20 oktober 2020 | Op 13 oktober 2020 werd met een wildcamera een otter waargenomen in de reservaatzone Donkmeer in het Oost-Vlaamse Berlare. Het dier liep voor de camera op een perceel dat eigendom is van de Provincie Oost-Vlaanderen.