IPKC

Date and time

Start :

Einde :

Hof van Liere (Antwerpen)

Plaats : Hof van Liere (Antwerpen)

Omschrijving :

Op dinsdag 1 oktober 2019 organiseert het Interprovinciaal Kenniscentrum (IPKC) in samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen een infodag met als thema 'openbare verlichting' in het Hof van Liere (Antwerpen). Later op het jaar vindt ook een infodag in Gent plaats.

Al meer dan 6 jaar is de Provincie West-Vlaanderen één van de bezielers van het West-Vlaamse Kennisplatform Openbare Verlichting. Dit kennisplatform wil nieuwe inzichten en ervaringen inzake openbare verlichting uitwisselen en gemeenten steunen om samen met hun netbeheerder een actief beleid te voeren. Het IPKC plant twee infodagen om de kennis die werd opgedaan in West-Vlaanderen uit te dragen naar andere lokale besturen.

Image removed.

Afspraak: Dinsdag 1 oktober 2019, 09:15 - 16:00, Hof van Liere (Antwerpen)

Doelgroep: Ambtenaren en bestuurders van Vlaamse gemeenten of provincies

Ingrediënten: Lichtexperten aan het woord, getuigenissen van gemeenten, netwerking