Participatiemoment Provinciaal Ruimtelijk Beleidsplan

Marriott Hotel Gent

Plaats : Marriott Hotel Gent

Omschrijving :

Wil je mee bepalen hoe de toekomst van je kinderen en kleinkinderen er zal uitzien? Ben je benieuwd naar de langetermijnvisie van de Provincie over het gebruik van de ruimte in Oost-Vlaanderen? Kom langs op het participatiemoment op dinsdag 8 oktober 2019 en geef je ongezouten mening.

De Provincie maakt werk van een nieuw Provinciaal Ruimtelijk Beleidsplan en kijkt daarbij richting 2050. We hebben een conceptnota opgemaakt en willen graag weten wat jij ervan vindt. Op dinsdag 8 oktober 2019 leggen we onze conceptnota voor en gaan we in debat tijdens verschillende workshops.

Dat participatiemoment valt in de periode van de publieke raadpleging van de conceptnota. Elke Oost-Vlaming kan vanaf midden september zijn suggesties en ideeën met ons delen. Met die input gaan we aan de slag om in een volgende fase het voorontwerp van het Provinciaal Ruimtelijk Beleidsplan uit te werken.

Binnen enkele weken ontvang je de uitnodiging met het concrete programma en kan je je inschrijven. Noteer nu alvast 8 oktober in je agenda!

Wil je ondertussen graag op de hoogte blijven van het nieuws over #planningkwadraat?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Stuur dit bericht gerust door naar andere geïnteresseerden.