Provincie West-Vlaanderen en gemeente Koksijde bevragen burgers over een leefbaar Koksijde-Dorp

Date and time

Start :

Einde :

VIP-zaal van voetbalclub KVV Coxyde, Pylyserlaan 34 in Koksijde-Dorp

Plaats : VIP-zaal van voetbalclub KVV Coxyde, Pylyserlaan 34 in Koksijde-Dorp

Omschrijving :

De Provincie West-Vlaanderen en de gemeente Koksijde organiseren op donderdag 3 oktober tafelgesprekken om van de bewoners van Koksijde-Dorp, Koksijde maar ook van tweedeverblijvers te horen hoe een Leefbaar Koksijde-Dorp vorm kan krijgen.

In een volgende fase gaan ontwerpers met de conclusies aan de slag. In oktober en november organiseren de Provincie en Koksijde twee ontwerpweken voor twee gebieden in Koksijde-Dorp. De ontwerpweek in oktober, van 21 tot en met 25 oktober, spitst zich toe op omgeving Sportpark, de ontwerpweek in november, van 25 tot en met 29 november, gaat over omgeving Sint-Pieterskerk.

Op het eind van ontwerpweek moeten de grote krijtlijnen voor het masterplan vastliggen.

Programma:

18.30 uur  Persbabbel met burgemeester van Koksijde, Marc Vandenbussche en gedeputeerde voor Ruimtelijke Ordening, Sabien Lahaye-Battheu

19.00 uur  Verwelkoming door burgemeester van Koksijde, Marc Vandenbussche

Toelichting over de ontwerpweken door gedeputeerde voor Ruimtelijke Ordening, Sabien Lahaye-Battheu

Start tafelgesprekken