Evenementen

Hier vindt u alle evenementen terug die georganiseerd worden door de VVP, de provinciebesturen en haar partners.

Evenementen

Nota Ruimte

Infosessie conceptnota Provinciaal Beleidsplan Ruimte Antwerpen

Infosessie conceptnota Provinciaal Beleidsplan Ruimte Antwerpen. Maandag 2 september 2019, 10 tot 12 uur, Bernarduscentrum Antwerpen. We nodigen uw organisatie uit om een ambassadeursrol op te nemen.

IPKC

Infodag openbare verlichting

Op dinsdag 1 oktober 2019 organiseert het Interprovinciaal Kenniscentrum (IPKC) in samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen een infodag met als thema 'openbare verlichting' in het Hof van Liere (Antwerpen). Later op het jaar vindt ook een infodag in Gent plaats.

Archeologiedagen

Tijdens de Archeologiedagen kan je in de 5 Vlaamse provincies deelnemen aan leerrijke, avontuurlijke en speelse activiteiten om meer te weten te komen over archeologie in al haar facetten.