Evenementen

In navolging van de nationale en Vlaamse maatregelen om het coronavirus in te perken werden alle provinciale evenementen tot nader order geannuleerd. Het overzicht van de reeds genomen maatregelen per provincie werd opgenomen in onze VVP-nieuwsbriefCoronavirus: welke maatregelen? (update) van 17/03/2020.

Voor meer info over de provinciale evenementen kunt u terecht op de websites van de provincies:

Evenementen

Over dreigende droogte en waardevol water

Welke maatregelen kan je als water- of natuurbeheerder, gemeente of landbouwer nemen om de impact van droogte te milderen? Zijn er mogelijkheden om water in grote hoeveelheden beschikbaar te hebben om droge periodes te overbruggen? Wat is de ambitie van de Provincie op vlak van droogte? En hoe pakt Nederland dit aan?