Evenementen

Hier vindt u alle evenementen terug die georganiseerd worden door de VVP, de provinciebesturen en haar partners.

Evenementen

Contactdag bosgroep

Contactdag bosgroep Limburg | 30 maart 2019

Op zaterdag 30 maart 2019 komen we samen voor alweer de twaalfde Contactdag van Bosgroep Limburg. Graag ontmoeten wij jullie in Hangar 58, de evenementenlocatie in het prachtige decor van de Oude Stad in het Domein Bokrijk in Genk.

Vlakwa

Waterinnovatie in de praktijk| 16 mei 2019

Een gevarieerde namiddag met een terug- en vooruitblik op 5 jaar demonstratieprojecten rond efficiënt waterbeheer in ondernemingen en 10 jaar adviesverlening aan KMO’s via LED Water.

Wolf Roger

Week van de Wolf in Provinciedomein Huizingen | 3-10 maart 2019

Van 3 tot 10 maart, tijdens de krokusvakantie, organiseert het Provinciedomein Huizingen de ‘Week van de Wolf’. Een hele week lang zijn er activiteiten voor jong en oud over dit dier.