Evenementen

Hier vindt u alle evenementen terug die georganiseerd worden door de VVP, de provinciebesturen en haar partners.

Evenementen

Infomarkt 'Beleidsplan Ruimte Vlaams-Brabant'

4 december 2019 | Kijk de plannen in en geef je mening! Ontdek de plannen over de ontwikkeling van wonen, werken en leven in Vlaams-Brabant voor de toekomst en geef je mening. Inschrijven niet nodig.

Openbare verlichting

Uitnodiging infodag openbare verlichting: Klaar voor een nieuwe lumineuze ontmoeting?

Op donderdag 28 november 2019 organiseert het Interprovinciaal Kenniscentrum (IPKC) in samenwerking met het Kennisplatform Openbare Verlichting een infodag met als thema 'openbare verlichting' in Gent. Deze infodag past binnen het 2-Zeeënproject Smart Light Concepts (SLIC).

SDG

OESO-projectdag. Regio's en steden leren van elkaar over SDG-implementatie. Wat kan de Vlaamse regering doen?

7 november 2019 | Help duurzame ontwikkeling onderlijnen bij de nieuwe Vlaamse regering.